Om du ägde minsta rolex replica uppmärksamhet åt dig på

Om du ägde minsta rolex replica uppmärksamhet åt dig på Instagram under veckorna fram till Baselworld 2019 var det nästan omöjligt att undvika en överdrift av teorierna om de nya utgåvorna. Möjligheten till en ny Tudor Submariner "Snowflake" var bland de mörkaste teorierna och inte en som varumärket inte har gjort sin del i att fylla på nytt. Men, som en ny Rolex Milgauss eller Explorer II, blev de flesta av dessa förutsägelser inte sanna. Tudor har släppt vad som i huvudsak är dess version av en Omega Ploprof (ur design synvinkel) med Black Bay P01, men jag var väldigt glad att se släppet av denna Black Bay Chronograph S & G-klocka (som är i stål och guld). En tvåtonskronograf var inte botemedlet för en stålmodell som fanns i det senaste minnet (vilket jag åtminstone kan föreställa mig), men Tudor drog en omvänd Daytona, och den här S & G-versionen blåser nytt liv i Black Steel Chronograph från 2017. .

Det är lite av en förvirring att vara en dykningskronograf, och jag tror att misstaget från den första Black Bay Chronograph i stål är att det gick för hårt i hopp om att det skulle få dig att glömma den motsättningen genom att ha ett obetydligt fall . Nu har Tudor gått all-in med den tvåfärgade estetiken och erbjudit den på ett tvåfärgat fake rolex armband, bandband, läderrem och tygrem. Det finns flera varianter av "kärlek eller hat", vilket är så mycket bättre än att bara vara en källa till förvirring.

Tudor säger att den estetiska inspirationen här beror på ref Oyster-Prince Submariner. 7922 men det är tydligt att några av de vintage Rolex Daytona-modellerna i guld är en tydlig referens. Den mattsvarta urtavlan med underramar av guld (som fortfarande verkar lite för små för mig) drar mycket nytta av att hålla guldet i en mycket mjuk ton. Detta påverkar ramen, som också har den yttre kanten i guld, som fungerar som en ram för de aspekter av ratten som är gjorda i guld och svart. Återförsäljarna och den guldbelagda kronan drar allt ihop för att nå den Goldilocks-nivån av "rätt" distribution av stål till guld. Gilla det eller inte, det utstrålar personlighet och en komplett, sammanhängande design. Detta jämförs med stålmodellen, som för mig alltid verkade avgjort ofullständig.

Black Bay Chronograph S & G körs på samma MT5813-rörelse som debuterade i stålversionen för två år sedan. Kontrovers över användningen av "in-house" formulering åt sidan, detta är Tudor-rörelsen utvecklad med Breitling. Det viktigaste för mig här är 70-timmars kraftreserv, även om stålbacken inte låter dig se det ändå. När rolex kopia det gäller användbarhet och ägande är detta en rörelse att klappa rent prestationsmässigt.


FAKEROLEX.SE © | FAKE ROLEX,ROLEX REPLICA,ROLEX KOPIA,REPLIKA KLOCKOR,ROLEX KOPIOR,KLOCKOR KOPIOR